Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad de­bili kontaju ovo je spustis se i kazes od nula do deset ocjenu i eto milje mjesecno uz placena putovanja na egzoticne lokacije. Ovo znaci spustati se po cijeli dan istim toboganom kako bi se odredio optimalni mlaz i eventualne promjene na stazi. Znaci, cijelu voznju ces provesti ne u zabavi, nego u maksimalnoj koncentraciji pamteci krivine, njihov nagib i koliko vode dolazi u njih i pod kojim uglom ulijeces. Ponavljat ces voznje po nekoliko desetina puta na istom toboganu zbog jedne krivine koja ce se prilagodjavati isto toliko puta. Previse vode i preostra krivina znaci ispadanje sa staze sto te moze ostaviti invalidom. Vecina testiranja se radi kao priprema za sezonu, sto znaci da ces tu biti prije sezone, u hladno proljece, vani i u kupacim gacama, tako da ti gripa i prehlade ne gi­nu.
moral se znat plivat
-...a gdje mi nesta komentar o poslu iz snova BITI ŠUPLJATOR NA KLIXU neprikosnoveno je to brate,oko,kralju...:-) to je bolje raditi nego onaj što testira čokolade i ovaj što se skija po toboganu
šintore!
evo ja cu biti sasvim profesijonalan :D
Prije svega ovo je lazni oglas. Moj je prijatelj prosle godine za istu kompaniju radio 9 dana i uopste nije putovao vec je morao cistiti bazen na termama. Ne bih nikog da slazem ali ljudi pazite, puno je varalica u ovom svjetu koji zele kako meni tako i vama naskoditi. A i ovo je fotoson ako se bolje zagledate u ovu sliku gore iznad!
malo ja malo moje kopije, malo viski malo koka kola o.O
ja nekako zamišljam da je to jedna osoba sa shizoidnim poremecajem. klixov gollum/smeagol
...malo ja...malo moje kopije :)
Kako to da ti komentarises na svaki moguci clanak koji ima ovde ? :D
...drž' se ti dečka...
... meni ovo doista zvuči zanimljivo, mmmm ....