Posao iz snova
259

VIDEO / Traži se profesionalni tester vodenih tobogana

Klix.ba
Ukoliko ste nezadovoljni svojim poslom i želite uzbudljivu karijeru, mogli biste razmisliti da postanete profesionalni tester vodenih tobogana.

Kompanija First Choice Holidays traži profesionalnog testera vodenih tobogana koji će svoje radno odijelo zamijeniti kupaćim.

Odabrana osoba će putovati Evropom i testirati vodene tobogane tokom cijele godine. Zadatak je donijeti odluku koji je najbolji vodeni tobogan na Starom kontinentu.

"Dosta vam je radnog vremena koje traje od 9 do 17 sati? Želite posao na kojem nećete zijevati nego se zabavljati? Imamo nešto što bi moglo biti savršeno za vas. To je posao u kojem odlazak na radno mjesto znači oblačenje kupaćeg kostima i testiranje vodenih tobogana. Tražimo testera koji će testirati tobogane i zarađivati novac za život. Svaki dan će biti drugačiji, a vaš zadatak je ocjenjivati tobogane i davati nove ideje", navodi se u ponudi za posao.

Spisak onih koji se prijave će biti sveden na pet osoba koje će učestvovati u finalnom takmičenju u SplashWorld odmaralištu ove godine.