Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogledajte na youtube dokumentarni serijal \"DOLASCI \"pa ce vam sve biti jasnije sta se desava u ovom ludom svijetu!!!!!I KO UPRAVLJA S OVAKVIM DESAVANJIMA!!!!!
Kad pocinje show?
obrazlozenje je da se ispovracam od idiotizma
Razumijem sta pokusava reci. Sve je za prodaju, pa zasto onda glumiti da je i nevinost na prodaju? On raskrinkava licemjerje. S druge strane, svi koji ga osudjuju, ujedno ce obavezno gledati njegov dokumentarac, te ce i na tome zaraditi. Protivio se ili odobravao, ucestvujes bilo kao akter, bilo kao promatrac i pravis mu profit. Nemas izbora. Drustvo je prihvatilo pravila da je SVE na prodaju. On tjera ljude da to uvide.
je l siguran da su te nevine,il mu folusku slazu???
Uh ebo sebi mater
Rokam AKADEMIKU staru u pkashu maltene svakodnevno !
@Pipo je u pravu. Plavsicku na astal,kakvog momcinu iz Zimbambvea pa nek malo ovlazi.makar i spuzvom to bilo. A Dodo nek zapali Ronhil u pauzi tih dogadjanja
Jesi grdan Dzastine, ko ker. Da sam zensko, ne bi ti dala da si zadnji na svijetu.
BIH4EVER!
Kaze mr. Been tj Dodik za Nezavisne,, od stare koke Bilje najbolja supa,,
Nisi kura. moj pacenik ....
ja nisam pacenik pa ga stalno mlatim kad mislim na bilju plavsic, bas je dobra, socne usne, kad ga ona zaklanfa tu vise nema kontrole
Odakle mu pade na pamet .... Vjerojatno mamlaz drk. misleci na stare i iznemogle zene .... tipicno za pacenike
Pipo aferim sinko, pusti babu krivo mu sto si prije njega komentaris\'o, a htij\'o je i on isto da kaze