Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevezano za ovog tipa,ali cevapi kod Harija su stvarno dobri,za mene koji sam inace Hercegovac su mozda i najbolji koje sam probao,sve preporuke
32 mu godine i kao on polozio Titovu pionirsku zakletvu. Zadnja se polagala 88-me. Sido rodila si idiota
Jesu li svi federi ovaki?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kad dozivis nepravu svi misle da si lud a nepravda tako boli. Moja vjerska ubjedjenja ne mogu nekome zabraniti njegov izbor, kakav god on bio. Sekularna drzava je spas sa sve nas. Smrt korupciji.
Lik je rođen 1980., u clanku je greskom napisano 32 umjesto 42 godine. Sjajan video
Kakva legenda, pa covjek je pokazao vise patriotizma i inteligencije u 2 min. od 90% ovih tokmaka sto raspravljaju o cevapima gdje su bolji
tako je, bravo!!
stavio mu neko drogu u heroin
Šta ovo bi... Izgubljen u vremenu i prostoru...
Vid kokarde ..bo ..ku
on ako nije lud ja ću se prepasti. on ako nije drogiran ja ću se prepasti
u njega mati zna da se on šlagira
Odličan lik, pametniji od svih glasača SDA i,u dvije minute pokazao da je veći promotor države nego svi ovi primitivni SDA botovi koji svojim glasovima direktno su saucesnici korupciji,mitu,kriminalu, lopovluku itd..
Hercegovina je isto da odeš u Hrvatsku jesti ćevape.Niđe veze sa ćevapima
dobre droge neke
E jes lud 😄
Kriza identiteta
Sidje triatlonac, jase na tri qrc a xd
Ja dijagnoze majko moja mila 🙈
sta ce mu 5 imena pa nije brazilac