Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u zadnje vrijeme često viđena u društvu Željke Cvijanovic
Rekla ti je Zeljka da joj se napusis k...ca XD
eres naprednija od njemacke unjih travestit vec premijerka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja spodobe majko mila , otisao je svijet u 3 PM odavno ..
Kad mediji glupostima ne bi pridavali veliku pažnju, već imali neke minimalne kriterije, ovakvi egocentrični tipovi bi davno prestati tražiti pažnju tamo gdje im nije mjesto.
kad ovo vidim, Trump mi postaje mnogo draži
Ma ovo cudo izgleda normalnije od njega.
Tako znaci izgleda napredak
Njemackoj treba novi Hitler. Realno. Nisam ekstremist, ali sta je je.
Može pričati tko šta hoće, ali to je bolest, kao i pedofilija, pederluk, itd. Neka su nam na oomoći i Islam i Pravoslavlavizam i Katolicizam i Budizam i 101 kur..... Idemo u propast. Sve na goli itok u čekićem od 500 grama hlupat pećine na frakciju 2
Kada bi se ispostavilo da je tvoje dijete, koje možda imaš ili ćeš imati, homoseksualac, da li bi ga tretirao kao bolesnu osobu i odbacio? m?
I poslao ga na goli otok, da ne zaboravim to?
Tako vam je to kada demokracija zakuca na vrata! Onda svi hoće svoja prava, pa čak i oni koji plijene pažnju samo zahvaljujući svojoj "šašavoj" sexualnoj orijentaciji......da tranvestit bude predsjednik ili pak predsjednica jedne države to bi bio kolaps sustava.
Jel predsjednik ili predsjednica pitanje je sad.
Kad rikne Zeljka od embolije moze ova biti premijer cetniteta..
kakva je ovo vrsta 😂😂
Fosil :D
@ANTIPATICNA čak mi i frau merkel djeluje sexy kraj ovog čuda hahahaha :))
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
Ova vam je legla ko mehlem, majke vam ga seljacke.
Od srca zelim Njemackoj jedno ovakvo stvorenje za buduceg kancelara. To je nama lgbt borba dala.
Kakav-a god da je normalnija i bolja je od ovih naših iz troglavog predsjedništva... Mi smo se našli nekom srati.. Ma hajte molim vas :-P
@maseze44 Ma preslatka je :-) Odlicno se uklopila u liberalni, politicki korektan cirkus. Svi smo isti, svi smo jednaki, sve je normalno. Ako moze Kaligulin konj da bude rimski senator, moze i ova Frau da bude kancelar. Ima moj glas i glasove moje uze i sire porodice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zs nju je Razija Mujanović Kličko...
Ovakve spodobe sve vise i vise dobijaju medijskog prostora, liberali su zlo ovog svijeta.Nikad nisam bio za ekstremne desnicare ali kako koji dan sve su mi drazi
Mozes biti predsjednica cirkusa bez problema. Pennywise se pojede od ljubomore gledajuci te.