Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno na sto nasa gradonacelnica trosi novac. Gluho bilo. Izvuce neke djuturume iz nastalina. Plati im avionske karte, hotel, hrana itd Pa zasto, zbog cega jadna nebila? Ti djuturumi su danas apsolutni anonimci u svojim zemljama, a ti ih reklamiras. Bolje bi ti bilo da si taj novac dala mladim sportistima da se razvijaju.
Đe Dinaa nađee..
Birači. Birajte na izborima kandidate koji znaju aktivno makar Engleski jezik, Vidite kako nas kulturno predstavljaju gradonačelnica i njeni saradnici.
Kad će Toni Cetinski, zna li se šta?
Ja ne kontam ovo obikjezavanje, potrose milion maraka na neko obiljezavanje a na planinama sumrak. Ovo su očito napravili sebi promociju, pozvali "vip" goste, počastili se fino, slilali i...niŝta.
ja mislio došo Din torbica i doveo momka sa sobom