Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ne znaju gdje je Malezijski avion, neka, ali ubrzo ce te saznati. Dali bar znate ko su bili putnici u tom avionu a i u onom sto su iznad Ukrajine oborili, isto malezijski avion?
Nikad neću povjerovati da je ovaj avion nestao, pored toliko tehničke opreme na njemu, satelitske nav opreme poput GPS, GLONASS-a, šta se nalazilo na avionu tj. ko se nalazio na njemu i ZAŠTO je avion nestao? To treba istražiti, jer je ova priča za male bebe.
evo javljam se iz sume,jos me nisu nasli.
Pronašli na dnu i olupine iz 19tog stoljeća, a nisu mogli avion iz 21 ? MAšala. Da ne traže možda na pogrešnom mjestu ? Naime otok Diego Garcija je bio u britanskom vlaništvu, sada je vojni objekt, a britanci uputili istragu na Australiju ? Pilot se igrao prije leta sletanja na otok u okeanu, vjerovatno teroristički čin !