Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ne mogu okrečiti što je za Tita napravljeno
@h8er_ sto toliko,vecinu onoga sto valja i turisti obilaze napravila je austrija i turska
@ACH trebas srusiti cijeli beograd
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Javio se Josip Broz Titi i rekao: Majku li vam vašu, mijenjate ulice koje nose moje ime, a ne mijenjate vatrohasna vozila iz 70 tih koje sam ja kupio.
legenda si
Danas razvijene europske drzave su rusile Berlinski zid prije 27g pa sad vi vidite koliko balkanske banana drzavice zaostaju...
Hrvatima dao kompletnu jadransku obalu a makedoncima i muslimanima naciju tako da je ovo ocekivano :)
Otiš'o si Josipe, a dosta posla nezavršeno ostalo...
@Lostframe ima i njegove krivice, kult ličnosti, mislilo se da će živjeti 1000 godina, a nisu ni razmišljali o njegovom nasljedniku. Šta se sve poslije izdešavalo dobro nam je poznato...
Titi je bio veliki covjek.Imali smo zajednicku drzavu koja je za mene bila predivna.Budimo realni da postoji neki neovisni sud na ovom svijetu svim ovim novopecenim predsjednicima banana drzava trebalo bi suditi za izdaju i zlocin.Hrvati su imali u njoj veliku Hrvatskuu Srbi veliku Srbiju Muslimani zajednicku drzavu svih muslimana.Kamo srece da je pred smrt pobio par hiljda ovih politicki prostitutki ne bi narodi ovako iskrvavili i bili raseljeni po svijetu.
slažem se da je tito bio veliki čovjek. Hvala mu za antifašističku borbu. po pričanjima članova moje obitelji, puno bolje i puno skuplje im je sada u hr nego u jugoslaviji. Kažu da se generalno nikad bolje nije živjelo nego sada.
lijepi Titin vakat .. da hoće ovaj kurvaluk proći pa makar ja živio samo dan nakon toga
Neka Ti je vječna slava i hvala! Poznati o Titu http://goo.gl/JHzrI8
SF SN ! I od*ebite fašisti.
U Banja Luci ima ulica Srdje Zlopogrdje. Naravno, upgrade.
Tri najveća sina Bosne koje mrze bošnje su: Josip, Gavrilo i Husein. Zašto ? Jersu se oni borili protiv okupatora Bosne.
@dubrava1929 bošnje ukinuše naziv Principovog mosta u Sarajevu a po Huseinu nikada ne dadoše ime neke ulice, a rado bi ukinuli i Titovu ulicu. Domaći izdajnici uvijek su podržavali okupatore.
Ma jedino Bošnje kmeče za zločincem Titom a bili građani desetog reda bez prava na nacionalnost i bez ičega , apsolutno se ništa nisu pitali .
Pod Alijom smo vratili prava, respect i snagu. Ali doduse uz velike zrtve. Bakirov otac dao je odredjeni doprinos tome, sto mu se ne moze poreci ali i drugim bosnjackim intelektualcima. Ipak, ja se kao bosnjacki nacionalista ne bih bavio covjekom koji je umro prije 37 godina, imam mnogo vaznija pitanja kao sto je borba protiv hrvatskog iredentizma i srpskog separatizma
najveci politicar i mangup u pozitivnom smislu,koji je zivio na ovim prostorima!!!TITO
Vala nije posteno i nije ljudski da se ovom velikanu oduzimaju ulice i trgovi a da se daju raznim debilima(primjer: davanje skoli u Sarajevu imena Mustafe Busuladjica,tog jadnog ustase i fasiste.
Hahahahaha gledaj komentara na Tita. Hrvati i Srbi prednjace u pljuvanju. Srbi o Kosovu i ramnozavanju Albanaca a Hrvati o Hrvatskom proljecu i ugnjetavanju. Sta da ja kao bosnjacki nacionalista da kazem? Muslimani priznati tek 1971 kao narod a bili vecina, htjeli Bosnu podijeliti izmedju Srbije i Hrvatske 1945. Jedino pozitivno sto je napravio je Savezni ustav SFRJ iz 1974 koji je Bosni dao pravo na referendum o otcjepljenju sto smo iskoristili 1992 i taj referendum nam priznao cijeli svijet.
E moj marsale. Ovo samo dokazuje, da su ove stranke sto vladaju vecinom profasisticke. Zasto nam smeta marsal a covjek je bio antifasista priznat od svijeta a ovi sad nisu priznati ni u svojoj kuci.
drug tito. unistio je san juznih slovena o nezavisnosti, jedinstvu i snazi. zahvaljujuci njemu danas smo mali, jadni, podeljeni i puni mrznje jedan prema drugome. zasto bi beograd bio glavni grad? bolje da je to minhen ili wasington, zasto sarajevo? bolje da je banja luka, tuzla, bihac, kladusa... sad smo samo drzave koje mogu da se sagnu i da pa dudlaju vecim igracima koji ga guraju pa ne vade. hvala ti druze tito.