Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sponzoruša starog doba
Što je više kleveta i laži, Maršal Tito nam je sve miliji i draži. Druže Stari, ova primitivna bagra na vlasti nije ti ni do koljena.
JOSIP BROZ TITO Yugoslavia (1945-80) Regime Communist Victims 570,000 (political opponents) Balkanski najveci zlocinac i ubojica 20.og stoljeca. http://www.dailymail.co.uk/home/moslive/article-2091670/Hitler-Stalin-The-murderous-regimes-world.html https://narod.hr/kultura/komunisticki-diktator-josip-broz-tito-jedan-od-najvecih-svjetskih-zlocinaca-i-danas-ima-svoje-sljedbenike
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
--- izuzetno opasna Može li se porediti sa Sebijom ?? NI IZBLIZA ! :)
@samp1ta druze tito, nesto bih te pito, gdje si sada ti smrdljiva kito
still better love story than Twilight..
Tito je za svog života uspio obuzdati četničke i ustaške horde i da nista drugo nije uradio, uradio je ogroman posao, preko 40 godina mira medju tako opasnim zvijerima.
Zaboravili ste da napisete da je bila 29 godina mladja od Tileta, dakle on je 1941 imao 49 godina a ona 20. Volio je Stari da stavi jaja na puter :))
Neko davno napisa: Najveća mana mu je bila što je volio p*ku više od Jugoslavije! Ne zamjeram mu, većina smo takvi! :)
kad je Herta došla kod Tita zatekla je Davorjanku pitala je ko je tvoja žena,Tito je rezonski odgovorio pa dogovorite se.Na šta je uvrijeđena pitalica odgovorila ne ne ja 2 puta ne klečim pred istim muškarcem,dalje nije mogla ili nije htjela
volio i nas tito kresat sastrane
Posto je Tito volio lov pa dolazio u Bugojno gdje je imao i svoju vilu u sumi pa lovio medvjede, kad je jednom prilikom dosao a Bugojanci se poredali da mu predaju raport pa mu rekli " druze Tito dok je Bugojanaca bit ce i medvjeda"
Stari je bio hebac,ovi današnji ni to nemogu.
Gdje je mogla biti strah I trepet kad je umrla 1946. Pisete gluposti.
A znate li zasto komunjare drze Titinu sliku na zidu? Pa kad im nestane neta da imaju nasta drkicu bacat :)
ali si gluuuUuup
hahaha u sali ti zavalim
Kad smo u školi učili za"Titove staze revolucije" nije se pominjala ni Davorjanka, a seks je bio "mislena" imenica za partizane. Kasnije kad smo ko počeli malo misliti svojom glavom počelo nam je u pamet dolaziti da partizani nisu bili sveci i da du i oni morali zadovoljavati iskonske nagone😉😊
@Dragoon zlocinci mislis, zlikovce Hitlerove sluge.
lijepa nema sta ! nema vise ovakvih insana kao sto je bila ova generacija,steta !,danas imamo samo predaotrske kapitaliste i hostaplere nigdje casti ni obraza !
Djuro Vujevic je nju sredio. Po zadatku!
Sve su ovo priče za malu djecu. Tito je TITO. Ovi danas hohštapleri mu nisu ni do, ne do koljena nego, do malog nožnog prsta. Dojite ga jadnici i kompleksaši!
Znaci to je ta Zdenka po kojoj je sir dobio ime.