Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On s jahturinom ja na šlauf od traktorske gume i limenku saraj'skog al metnem i cvike od cenera, dobro j' opet se ne žalim, Bože zdravlja samo 😎
@Lamonya i rahat ko lokum, nema me ker za šta ujest, ne okrećem se, ne brinem se osim da mi konzerve ne ostanu na suncu :)
samo zdravlja...samo to...makar se nikada više ne bučnula u moru...zdravlje je najvažnije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ovo placena reklama za agenciju ili mi se cini?
@Gig4nt samo ti se čini
Veliki uspijeh!!!
mora da medzu tjelohraniteljima ima i koji aLpasinac da nisu Aco i burazer mu hahahhaah
znaju li ovi naši plivati?
Jutros nešto onako ne znam ni ja odkud mi u mislima ali o njemu razmišljam, kontam gdje li taj dane provodi , Chelsea, .. ovo ono milijarde prođe mi sve to nešto kroz glavu , kad eto vijest,...
i za ovo ides na fax ....da pises od tjelohraniteljima ?
jesu garant zastitari iz Sarajeva...
Ma boli nas ba po kkurac za rusku psinu. Da li neko hoće da ga ubije, nema tu obezbjeđenja koje ga može zaštiti.
Ovo nisu Bodyguarti vec rade na osiguranju Camca i transporta morskog! Oni ima svoju licnu pratnju na Jahti koji ga 24/7 cuvaju! Znaci Agencija koja osigurava Klijenta na kopnu!
uzeo Alija 80 hiljada eura za tri dana
Taj Sword jecuvao koliko se sjecam Angelinu Jolie u Zagrebu, a u Sarajevu Andjelinu Joli i Brad pita
I 50 centa u Zagrebu
Zidova osiguravali Bosnjaci 😎😎😎
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :
Jesu li ga cuvali ili hamali bili. Na slikama nigdje ozbiljnog bodyguarda
Um caruje snaga klade valja
https://www.upwork.com/ je odlična prilika za sve freelensere.
Cim ti treba ekipa za osiguranje da odes na kafu, jeb.. takav zivot i puste milione !