Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
who the fu.ck is who here?
Ja sam generacija A
Je li mene samo ne interesuje da mi neko preko tik tok-a pokaže šta još neko radi ili ponavlja? Ovo je za mozak ubitačno.
Genracija Z, na žalost najbeskorisnija do sad. Bukvalno nesposobna da preživi sama.
Milenijalci se seksaju i uzivaju u tome a ove nove generacije radije skrolaju po društvenim mrežama. To je činjnica
ovi mladji od 1996. krenuli na nas milenijalce kao da smo krivi za ratove :D makar mi milenijalci znamo sta znaci igrati se vani i sta znaci svjez zrak (dok nisu mobiteli i laptovovi preuzeli sve drustvene aktivnosti). mi znamo oba svijeta a vi generacijo Z se degeneracija a ne generacija. malo postovanja prema starijima. mi nismo tako bili agresivni prema babyboomerima i starijim generacijama kao ovi prema nama.
tiktok je kancer za omladinu