Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dusa draga :(
Sa krznom ili bez, preslatka je. Stvarno se nadam da ce ovo dijete ozdraviti ili barem dobiti sansu na koliko toliko, normalan zivot. A te \"roditelje\", pred zid i metak u celo!
i opet se bog izivljava na neduznim bicima da bi nam dokazao svoju moc,dobrotu i brigu o nama...
zasto na svakom je.enom postu mooooora biti komentar nekog nacionalno opterecenog covjeka? ovaj clanak nema nikakve veze sa nacionalizmom i nadje se neko poput ove Anakonde da komentarise i da vrijedja. Fuj!
Jadno malo biće, valjda ce joj pomoci nekako. Tužno je koliko je koraka unazad, ni kriva ni duzna.
a super je :D
Zaboga milog, cuj doktori nemaju pojasnjenje?! Pa, u biologiji iz osnovne skole stoji definicija atavizma!!!
@ ... nista nisi bolji od njihovih roditelja !!
NE KAZE SE DJABA DA SAM TI JE.B.O TI MA.T.ER
@ dddd Ruku na srce i ti bi se je odrekao/la....
Jadno djete:( srce maleno kao da je ona kriva za njenu sudbinu,ostavili je riditelji.To nisu nikakvi roditelji..:(( Postoji jos takve djece kao npr. mala \"SUPATRA\" pa je roditelji nisu ostavili.
Ne kaze se dzaba \"ispeci pa reci\", komentar ti je nidje veze.
Molimo unesite taËnu öifru sa slike. pa jel ovo sarajevski il poljski porta ???
Pa brate, nisu roditelji krivi sto im se dijete rodilo takvo!!! Bozije davanje!!!! Djevojcica je i ovako preslatka. Uostalom, vec je par puta na TV-u bila reportaza o dvojici brace, koji imaju isti poremecaj. Ljudi su sretni, imaju sasvim zdravu djecu, uprkos tome. Ne osudjujte bezveze roditelje!!!
ne bih je rekao da je to zbog incesta, da se potom gleda, pola Srba bi bilo u zivotinjskom krznu, ali ne, ti njihovi incesti se reflektuju tako sto na svijet dolaze krvozedni vampiri, tipa Mihajlovic, Cosic, Mladic, Kardzic, Milosevic, Dodik...
a jes slatko dijete, steta :((((