Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žao mi te je ljepoto....... :( kao i svaku zivotinju u kavezu......ko smo mi da nekome ni krivom ni duznom oduzimamo slobodu ?
@bavarskidekolte ........ i srbocetnici su bosnjacima oduzimali slobodu 1992-95g, hajd sto su ih u logore zatvarali , nego su ig i ubijali i genocid pocinili..!!
haj odjebauz....nisi bio ni rodjen....pojma nemas o zivotu...ali ti si bas ona vrsta pidloznih mladih....za ekstremiste i radikaliste pravi zalogajcic....mizeran i niko i nista
J#bali vas zoo vrtovi. Ko voli životinje nek ode na neki safari u Afriku pa nek vidi životinje u njihovom habitatu a ne u kavezu!
mie@BinLadenBuzimSDA Safari je lov za truhlo bogate. Vazda sam imao želju odstrijeliti mladunče slona, ... sreća kokuz sam.
Pa hajde neka nas neko i obraduje sa finim vijestima, da je ovakvih vise, bravo samo nastavite poboljsavati nas zoo
Hajde neka lijepih vijesti, bas divno svaka cast
pa lijepo bas napokon d i mi imamo zoloski kako treba, sto vise zivotinja i prosirenje pionirske ne bi bilo na odmet
Pohvalno da se ulaze u Pionirsku dolinu i da se obogacuje novim vrstama,obzirom da je jedini zoloski vrt koji imamo.
Odlicno da se radi na bogatijoj ponudi,nadam se da cemo u buducnosti imati jos vise zivotinjskih vrsta.
Divno da je Pionirska bogatija za jos jednog stanovnika koji ce ovaj prostor dodatno uljepsati i sigurno izazvati najvise paznje.
Drago mi je da smo dobili vrstu koju nismo imali,vjerujem da ce obradovati sve posjetioce,posebno najmladje.
Bas je divna,sasvim sigurno ce biti prava atrakcija za posjetioce.
Lijepo bi bilo da se svake godine u mogucnosti Pionirske doline,obogacuje novim zivotinjama.Sigurno su atrakcija za sve gradjane,posebno za malu raju.
Hm, cime ce hraniti tigricu ako belaj izbije?! Hoce li sviknuti da jede, ono sto i lavovi u ratu?!
Koliko je samo prelijepa... Da nam je nisu doveli, nikada je ne bi vidjeli. Samo po mom mišljenju prostor pionirske za ovakve životinje treba proširiti, improvizovati divljinu ne za ovu nego za svaku drugu životinju. Na tome treba poraditi!
Kako je predivnaaaa 😍
Svake godine da se "nabavi" po jedna "atraktivna" zivotinja uz uslove koji su prihvatljivi, Pionirska dolina bi zaista postala mjesto na koje vrijedi otici, kako nama lokalnim stanovnicima, tako i turistima, i zasigurno bi imala veliki utjecaj na lokalno-ekonomski razvoj naseg grada
Sve pohvale za podršku i bogatiju ponudu Sarajevskog zološkog centra, nadamo se još bogatijoj ponudi u budućnosti
Sigurno da ce Nina uzivati vise u otvorenom dijelu,i bazenu u kojem uzivaju tigrice i radujem se sto ima te uslove u Pionirskoj.Zabava za djecu i raju ce sigurno biti 23.marta i mislim da svi trebamo uvelicati ovu zabavu !