Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ti sebi kupi kupi gologuzok psa sto ne bali
Tornjak - Najjeftini pas na svijetu, po meni najkvalitetniji ..domaće je najbolje
Kakve gluposti i \"dosjetke\" ljudi pišu? Ako ne vole pse čemu tolika graja i ironisanje? Kakva je to potreba anonimno iskazivati svoje komplekse? Oni koji vole pse imaju pravo na svoju ljubav, i pravo da troše svoj novac po vlastitom nahođenju? Šta je tu neprirodno i šta je tu za podsmjeh? Svaki čovjek je priča za sebe i treba ljude pustiti da žive po svojoj ljudskoj mjeri.
moze ti se da 3-put razmislish...
nebi dao tolike pare za obinog psa terijer je zakon
i ja treba u ovo da verujem....
Joj Cifre :O a Ker NIĐE VEZE
Nisu oni vidili Nedžaričkog Avlijanera!
Romanijski realisto, a jesil ti neko lovacko pseto?
Romanijsko pseto u opancima, to ti dosadilo da ti se ljudski rod spolno opći s majkom pa bi sad neke zivotinje na nju? nije lijepo to što priredjuješ majci svojoj ipak te je ona rodila romanijsko pseto nepismeno. a ne vidim razlog zasto joj psa nudiš kad je već psa rodila.
mmmm sto su medeni :)))) da mi jeeeeeeee!!!!
Valja ovo nahraniti..
Ja slusam Misfits :D
a lijepi su .... al si brate i skupi, mnogo je to piva i ćevapa
ja imam ŠERPOPREVRTANERA,djaba ga dobio,slusa,jede sve,drama,da dajem toliko para za tu dzukelu,ne pada mi na pamet:)
vise volim macke al ovi su tako sjatkiiiiiiii
OGLAS --------- Mijenjam dva ugursuza -..mufljuza i @realistu ..dobro istrenirani stenci.., za jedno stene Tibetanskog mastifa.Ponuda nije fiksna.Moguc je i dodatak u markicama ukoliko mi se stene mastifa dopadne.