Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jennifer Lawrence preslatka
predzadnja djevojka tako dobra znaci odma bi je kuci doveo pa nek po vazdan pitu pravi Mjesala bi ona meni po cijeli dan al to treba u startu naucit tako,a sad nije da se zalim kad mi zena pitu kuha ja krenem u akciju ona stani kuhinja je,gdje si nocas bio. A ja mislim sam u sebi izaci ces ti iz kuhinje.
ova jenifer lawrence ili kako se vec zove je bas navalila ko mutava. ko bi reko, izgleda ko da se hljeba ne zna najesti.
Nisam se jednom slik'o go. Rodjen sam go' , spavam go, umrijet cu go. Volim kad sam go, osjecam se natural. Pusite ga levati.
Ni ova umjetnost nije kao sto je nekad bila...;)
ovo umjetnici radili? prije bih reko da su neka djeca iz vrtića...
nije los fazon mora se priznati
Zašto bi ovo iko radio :)))) Neka žena, pa makar i golih :)
Pa mozda zato sto su dame fotografije napravile za svog supruga ili partnera bez zelje da ih tudji suprug ili partner vidi ;)
Možda se samo ljudi previše lože na ovo... Ako sam koga uvrijedio onda se izvinjavam, nije bilo nikakve zle namjere, samo sam slavio ljepotu ženskog tijela :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)