Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da moju kćerku ovako neki dripac oženi pa života mi mog odležao bi ga...mamu ti šugavu
Stoka!
du yu know de way show her the fucki way
Ovim maloumnicima koji sebi za pravo da tumace islam, samo da napomenem da vjerodostojan hadis kaze da su najbolji medju muslimani ono koji su najbolji prema svojim zenama, da je islam prvi dao pravo glasa zeni i da bilo koja vrsta nasilja, bilo psihicka ili fizicka je znatno vise nego primitivizam. Prijavite svako nasilje. Ne trpite. Nema opravdanja ni po kojoj osnovi. Psihopate i zlotvore kazniti.
Nehvalimo se ovako javno ali ovi papci sto su sisli sa planina u gradove muslimani srbi i hrvati sirom ex yu imaju indenticni furku. Za njih je zena rodjena da bude rob. Zalosno ali istinito
https://www.youtube.com/watch?v=UN7OEFyNUkQ
https://www.youtube.com/watch?v=aJIOxnr_YiE
treba šipku ubrat..
Djeste heroji i jadovi, muskarcine. Budi normlan jadan nebio ispuni zenu kako treba pa ce i ona tebe ccccc
Zato se procjenjuje da ce upravo zene biti te koje ce promjeniti Islam za sva vremena, Trenutno oko 100 zena iz SA za koje se zna skriva od svojih muzeva, brace i pratilaca samo u Australiji...za mnoge se i nezna gdje se skrivaju.
Zenski zatvori kojih ima po citavaj SA prepuni. Tu su zene izlozene najgorim oblicima psihickog, sexualnog nasilja i svakoh drugog nasilja a koje su dobrim dijelom vratile ljigave australijske i granicne sluzbe drugih vecinom azijskih drzava pod diplomatskim pritiscima iz SA ... itd...
Kaže dozvoljeno istući ženu po islamu. Da mi je samo znati gdje je to pročitao (kurir, blic, srna...?)
@UkruhKrajiski https://www.youtube.com/watch?v=rFpM3SW1W3Y
Zene treba udarati samo onda kad su nevaljale!
Tuka sam je dok sam moga, sve dok ne zaboli noga
@semkokosem Meni je najjaci: " Otkad tebe ja ne bijem, prestao sam da se smijem" 😅 P.S. za neupucene, radi se o pjesmi Neka si pošla. Izvodjaci su booksovci.
sta je sporno? pa kad se vec tuce onda bi trebalo da se zna kako sta stavljate gluposti kao lose je to sto je cojek htijo pomoci? glupani jedni
Kuran4-34:Muškarci vode brigu o ženama zato što je Allah dao prednost jednima nad drugima i zato što oni troše imetke svoje. Zbog toga su čestite žene poslušne i za vrijeme muževljeva odsustva vode brigu o onome o čemu trebaju brigu voditi, jer i Allah njih štiti. A one čijih se neposlušnosti pribojavate, vi posavjetujte, a onda se od njih u postelji rastavite, pa ih i udarite; a kad vam postanu poslušne, onda im zulum ne činite!
Vlahix hvala na pojasnjenju .))) eto zene vidite sta vlahix iskusan musliman kaze, blago i njezno udaranje :))
Pa jedna od žena bila je Ajša koja je imala 9 godina.. mislim da je nije udarao u pravu si..
Ima naša stara izreka ..Uhvatiš je za pivalicu!