Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dalle Istra alle Zara ( Zadar) sono Italia
tutto sotto zara è Serbia
Pa Hervati bi svi trebali biti u zatvoru zbog kradje jedinog na svijetu nalazista starih ilirskih brodova iz Hutovog blata.
Maloumni Hrvati nisu zastitili takve stvari od diranja!
Šta je htjeo? Grah da kuha?
Kakvih levata ima
Možda je ukrao za svog cuku.
A to što su oni iskpali kosti nije skrnavljenje?
Na Pagu su.namicatelji imali logor gdje su ubijali Jevreje i normalne Hrvate..
mozda nije namjerno
Zasto vas te kosti cude? Pa Srbi su nekada okupirali celi Jadran. Na otoku Krk su bile nejvece drvene utvrde, najvaznija je bila na lokaciji Krckog mosta koja je nadgledala obalu i more koje su bili jedinica opcija za neprijatelje da prodru u Srpsku zemlju.
@BulevarVecneSrpske Prvo kažeš "okupirali" pa "srpsku zemlju". Zar je okupirano vaše? Po tome je cijela Srbija vlasništvo Turske.
@qpress Zaista je tesko nauciti nepismenog SDA talibana iz favele Sarajlabad sta znaci okupirati. Pa i za Rimsko Carstvo kazu da je okupiralo toliko i tu teritoriju za sviju je tako isto. Ali posto vi nikad niste nista okupirali ne znam onda ni sto ti pricam ovom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet kosti od ,nebeskog naroda,...