Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postenije bi bilo da su poslali ronioce koji su ih izvlacili da putuju svijetom, a ne i njih a posebno ovog trenera bez mozga koji ih je uveo u pecinu. pa 1 covjek je izgubio zivot izvlaceci ih a oni sad ko rock zvijezde :/
Ja koliko sam cuo oni su isli u pecinu u koju se nije smjelo ici. Po nasem, trazili belaja. Tako da ne razumijem zasto su oni sada zvijezde. Zar nema djece koja su se izborila sa bolescu, prezivjela stradanja roditelja itd. kojima je prece prirediti prisustvo jednoj ovakvoj utakmici.
sto ti je zivot, na granici smrti do putovanja svijetom i ostvarenjima sna..