Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posten covjek svaka mu cast.
hahaa....pametan ulizica izgradio minaret na dimnjaku hahhahahah malo sutra je je htjeo da pokaze solidarnost prema muslimanima , ma dajte narode ne pravite sprdnju sami sa sobom. Dimnjak moze da izgradi kakav hoce jedino ne smije da ide preko odredjene visine a da je izgradio zbog stranaca nije sigurno vece je privukao paznju na sebe i njegovu radnu ...dobro mu dosla reklama dzabe !!! Svajcarac je to bato moj ...oni samo misle na pare ebe im se za dzamije i crkve!!!
nobelova bez obzira
aferim! Da je i kod nas vise ovakih humanista... sve bi lakse bilo!
EVO STA JE COVJEK I ANTIFASISTA ! respekt, respekt, respekt
Eto nek si se ti nasao d ase cudis, aman- zaman... Ne kaki Tita ti!! A ovaj Svicarac je COVJEK!! Ima nas jos, ima (mislim, LJUDI).. Nije sve izgubljeno:)
a ja ludila.... heheh. a ti @aha, eto bas ma mi smo naj. samo ti zivi u zabludi
hahahahahahhaha umrt cu od smijeha svaka cast majstore ovakva zabrana je glupost cista i ne mislim da je referendum dovoljan da se o tim stvarima odlucuje 50 i nesto posto nije dovoljno da se ikom ista zabrani mislim da je tako trebalo biti i za SFRJ treba ako ista promijeniti koncept referenduma
Pa ovaj dio Svicarske gdje se govori francuski jezik i nije glasao za zabranu gradnje munara i rjetko se kad desi da ovi s njemackog govornog podrucja i ovi s francuskom imaju usaglasan rezultat glasanja uvjek se tu kontrira i uglavnom su sto si tice stranaca bili bolji rezultati u ovim francuskim krajevima !!!!
Daj ne seri te, coek je samo htio spojiti ugosno s korisnim. Sta fali sto je na dimnjak postavio, ovako mu dimnjak bar ljepse izgleda :) Koji smo mi hej, nasli bi dlaku u jajetu. Ovom coeku svaka cast!
a možda je čovjek jednostavno samo normalan i ništa drugo
e stvarno je lik. svaka cast. a ti @Nikad pameti... nesto ti fali u glavi, aj idi provjeri.
RESPECT! Veliki čovjek i antifašista.
joj, pa u svemu vidis zavjeru pa cak sumnjas u one, koji misle pomoci, skrenuti paznju na diskriminaciju muslimana u Svicarskoj. Covjek je upravo napravio munara da provocira i da pokaze da Svicarce ne treba biti strah od jedne pisljive munare (izvinjavam se na izrazu. Ovaj adjektiv se naravno ne odnosi na munaru kao simbol!). Je li trebao sada napraviti dzamiju sa munarom usred Lozane ili sta!?
Svaka mu cast. Meni je samo drago sto su muslimani u Svicarskoj ostali sabrani i nije bilo paljenja zastava, agresivnih demonstracija itd. A i kako ce? Pa Svica ima najsekularnije muslimane (znam da je djelomicno paradokson) u citavoj Evropi! 90% ih je evropskog porijekla (Turci, Albanci, mi...). Zato ovako i boli ova inicijativa i promjena ustava. Sta bi desnicari radili da smo poput onim muslimana u Francuskoj (Maghreb) ili Engleskoj (Pakistan)???! p.s. Munara je izgradjena od kartona.