Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MoRete vi kreirat, ali džaba, kad nama s brdovitog balkana to ne odgovara...
Sta kazu vanzemaljci na ovo...
Kazu - nije lose za pocetnike. :D
Lijepa zastava moram priznati... Samo da ne bude provokacija za vanzemaljce,mozda oni vole druge boje.. hehe...
...a gdje su slonovi i kornjaca?
Ovo nipošto ne ističite u Banja Luci. Mogla bi ova zastava da ugrozi nezavisnost i suverenitet genocidnog entiteta.
A, gdje vam je sedmi prsten?
bilo bi super da se ta zastava pocne vijoriti u svim zemljama ove nase Zemlje, al' se bojim da braca srbi nece pristati jer nema srpskih obiljezja, braca hrvati isto tako nema sahovskog polja, a bosanci zna se isto tako,jer je svedjanin umjesto kojeg ljiljana sve krugove dizajnirao.
No contest,zasto..
zastava onih koji vladaju planetom zemljom, njenim resursima i ukupnim kapitalom. Novo obiljezje pred kojim ce se zaklinjati obicni ljudi tj robovi modernog doba i tajne vlade.
Nije uzeo u obzir teoriju o" ravnoj zemlji."
Mnogo besposlan čovica.
Kičasto... Može se to jednostavnije i ljepše... Ovaj je malo fulio profesiju...
...nova ratna zastava...........................
zašto plava boje hočemo crvenu, zelenu, sa krstom, sa polumjesecom i zvijezdom, sa Davud-ovom zvijezdom, nije to zastava planete zemlje :D :D :D
hoćemo'