Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta zna seljačina engleska, pa ovaj se simbol sunca i ponovnog rađanja koristi kao dekoracija već najmanje 5 hiljada godina. Koji papak, pa trebalo bi onda pola starog Rima srušiti jer su frizovi zgrada prepuni svastika!
U mene mi svastika......hehehe Nije svastika nego kukasti krst.......
Ovo je bezzze. Lik traži slavu. Ako je staklo ovo sa slike, onda bi mogao naći takvih svastika na svakom koraku. Pa veći je podsjetnik na nacističku njemačku onak križ vermahta, pa se i danas koristi u njemačkoj vojsci.