Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvocifren broj clanaka o virusu dnevno. Loze vas za vakcinu. Loze vas za vakcinu. Loze vas za vakcinu. Loze vas za vakcinu. Loze vas za vakcinu. Loze vas za vakcinu. Loze vas za vakcinu. Loze vas za vakcinu. Loze vas za vakcinu. Loze vas za vakcinu.
Preser...nja! Pored toga od juce su i kafici i barovi zatvoreni. Raja sve to prihvata normalno, samo sto ih mediji non stop bombarduju i bacaju nestvarnu sliku u svijetu. Inace i italijani se poput nas zezaju na racun virusa i ove situacije. Mi smo tek naj..ali, kad ode virus. Onda ce biti placa.
I ovaj opet dohvati tacnu..hahaha
ma mediji opet bacaju paniku iz dana u dan, a u italiji raja opustena ne mozes stvar promjenit prihvati je i hajmo dalje
Za mene jednu kafu s lopate molim
@mikro za mene loppatuccino