Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna životinja, čitav život živi u zatvorenom prostoru i ne zna šta je život.On prije svega nema prava kao životinja, da živi slobodno.A ovog idiota,njegovog vlasnika, trebalo bi zatvoriti u tu divnu prostoriju sa 7 soba i pustiti ga da crkne.
I ja nesto kontam zasto mu je potrebno status osobe, ovoj cimpanzi treba status zivotinje i da zivi kako bi trebalo, u svom prirodnom okruzenju. Mada mozda se i ne bi snasao u svom okruzenju, jer je naucio na skroz drugi rezim, a za to je opet kriv naravno covijek. Sto ljudi znaju neke stvari unistiti niko ne zna.
Jeste moja Zlico jos pogotovo ako su losi uslovi, mene tuga neka obuzme. Ne znam jesi li bila kod nas, ja cesto odem sa djecom jer ima parkica da se finoo izigraju. Ali samo kad pogledas okice nekih zivotinja sve ti je jasno, recimo majmuni tako tuzno izgledaju. Prostorije gdje borave su tako male, a znas kako oni vole da se igraju, vjeruj mi i ta igra je iscezla iz njih. :-(
ja znam neke životinje koje mogu bit proglašene osobama i još veći broj osoba koje mogu bit proglašene životinjama
Mislim da je krajnje vrijeme da se prestane gledati planeta majmuna ;)
još jedan presedan za bh društvo poput sejdić-finci