Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gerant janeway
Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije ovaj Jutarnje, zaljevao sam pesticidima polje iznad bukovice Kad se iznenada, na lijevoj strani sam u vidokrugu primjetio Neki e objekat e nepoznat koji je bio blještav Ustvari mijenjao je boju Ustvari bio je žut, zelenkaste boje Povremeno Onda sam iznenada, začudio sam se jer sam primjetio Da avion jednostavno stoji na mjestu i da se elisa pri tom ne okreće A ja sam znao da se avion morao kretat Jer sam ga upalio i sve Međutim motor je mirovao sve je stajalo Taj objekat je proletio par puta pored mene Pogledo sam dole, pesticidi su o nisu padali po njivi Nego su na moje o opsto iznenađenje stajali u zraku Onda sam s ovaj nisam gubio pribranost ni jednog momenta Pokušao sam da pokrenem avion nije mi polazilo za rukom Kad kad mi se taj objekat izgubio Nepoznati bljesteći e zeleni ustvari crveni je bio Taj zelenkasti objekat kad kad kad se izgubio iz vidokruga Avion je sam kreno naprijed i ja sam imao apsolutnu kontrolu Nemojte me više
Ma nista je ovo. Kad' se samo sjetim jeze i uzbudjenja kad' Hellingen popravi Titana. Phhheeeewww.
Koliki novac za budalastinu
Ovo je smijesno u odnosu na ono sto je Tolkien prije skoro stotinu godina uradio u svojim knjigama Lord of the rings, hobiti i slicno..
Vrijeme zna koliko stare, a i dalje inspirisu pjesnike --- Zene...