Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je onda svrha zaštite? Marketing?
UNESCO poceo kakiti uveliko. Najbolje bi bilo da sve zauvijek ostane netaknuto je da? E pa ne moze, na zalost. U ostalom veliki broj zasticenih objekata je i ranije bio renoviran, sredjivani prilazi itd... a sada kao neki tunel problem. Hoce li Pocitelj, Blagaj, Stolac, Mostar neko stititi tako?
Koji crni tunel, oko Stonehengea sve ravno.
'Vako i kod nas levati kopaju na sve strane :( KLEROFASIZAM je opasna RABOTA! ! !
Sjetimo se onih Talibooosa u Afganu i Iraku, sto su cekicima unistavali, nesto sto nije niko dirao hiljadama godina....eh, kakva je razlika izmedju NASIH talibosaa i anam onih?!? KLEROFASIZAM na djelu!
Nikakve razlike izmedju talibosa i tih koji su porusili vjerske objekte....Brada Cedniiicka i Wehabijska je ISTA! Sretno nam svima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)