Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas u BiH ubijaju akcize na duhan.
BAKICA ubica kancera ili raka xD
Bakice, zivjela ti jos stotinu godina..najmanje u zdravlju i rahatluku.
Puse i bosnjaci non stop Hrvatima i srbima pa hopet malo zive.
To vrijedi samo za ovu babu i Keith Richardsa.
ona samo izgleda kao da joj je 130. njoj je 38
Pušenje čega babac???
Zagarantovano ti je 2 ccm zemlje pusio ili ne pusio sasvim je svejedno , samo je bitno sta ti je zapisano.
Nema dugovjecnosti, il ti je Azrail dosao il nije
o čemu ti pričaš debilu?
pušenje ubija, pročitase joj prapraunuci sa cigara, baba se nasmiješi, zapali jednu i ode oduvat sto deset svjećica sa rođendanske torte :)
jel ovo reklama za Drinu? Kupujmo domace tj. pusimo domace....
To je jedan slučaj od hiljadu. Kako onda objasniti da po statistikama 9 od 10 umrlih od raka pluća su bili pušači? Ali, to odgovara ovim koji puše da se late cigarete i kažu "Eto vidiš kako ona puši, a doživjela je 110 godina?", pri tome zaboravljajući sve one koji su umrli od posljedica konzumiranja duhana. To je ona stara bosanska "Navrče mlin na svoju vodu".
propadaju firme duhana, trebao bi pocet pusit!
I ja kazem kad mi ga popuse osjecam se 10 godina mladje
Ova ne dobi rak grla
da, ali pušenje čega
Pa gdje cete ovo objaviti, a cigare tako skupe? :-) Ne slusajte ih ljudi lazu sve, samo umjereno.
E propada pomalo duhanski biznis, moraju malo pogurat kako god znaju , jbg ne mogu ko prije snimat one reklame kauboj s cigarom ovo ono :)
@Sega_Mega hahaha Pa misle ovako, hmm koliko je ovo pametno? Ali kakav je narod i povjerovat ce. hahahahah ;-) Hvala bogu nisam nikada imala dodira s ovim, sreca moja. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)