Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravi si. Danas svaki bolesnik sa jakim vezama moz epostati \"umjetnik\" samo ako ima pravo ime...zna se koje..samo ne smijes reci da te ne nazovu anti.s.e.m.i.t.o.m., pa bagra suti i glumi da se divi nekakvoj kvazi-umjetnici.
na linku: http://www.youtube.com/watch?v=F5JK4d85u7s&feature=related
Hajde bag.ro mahalska, ukojuci TV PINK, odvrni do daske, slusaj Cecu i drk.aj..To je vas nivo..
Ova cura je jevrej. Prezime to govori. Samo oni znaju kako da naprave pare bez ikakvog ulaganja i od raznih gluposti. eto jos jedan uspesan jevrej.
fuj ako je ovo umjetnost ili kultura ja radije biram nekulturu. sve mi se čini da je ona karađičevo kopile, zato je tako razvratna, a našla je gdje će prikazivati svoju umjetnost naravno bolesnim amerikancima, jerbo bi je ovdje zatvorili u odgovarajuću ustanovu i dali joj da šara po bezbjedonosnim zidovima
sumnjam da ravnogorski antifašisti obraz front i ostale odbrambeno otadžbinske formacije imaju bolje mišljenje o Marini
haha, da saznali primitivci nakon 40 g za umjetnicu i pljuju. nema mi nista jace od komentara nepismene, zatucane, ekipe iz mekteba, inace zrele za napalma..
haj barem ste saznali za Marinu Abramović ako ništa drugo. nakon skoro 40 godina od prvog perfomansa, nikad nije kasno
Slatka je,ja inače preferiram samo živo meso.
Evo eksluzivno slijedeći performans je guranje kišobrana u anus i otvaranje istog.
hahahahahaha
Ojjjjjjjjjjjjjjj retarda ženturače, ojjjjjjjjjjjjjjjjj budalastinji nikad kraja! Šta sve rade kompleksašice da privuku pažnju, to je prosto nevjerovatno ... Gadi mi se ...
haj koliko si nepismen, pa to je necuveno hahahahah :D \"ovde\", \"bjedo\", \"svijetskoj\" gospodine inteligentni, mozete li nam objasniti pojam \"nadreatalca\" ?? i ti da nekome uputis kritiku, pa ti nemas pravo da se javljas covjece -.-` Pozdrav nepismeni ;)
SLJEDEĆI PERFORMANS LEŽI U KREVETU I DAJE KOKU SVAKOM, KAO I SVE SRPKINJE
jel ima neki link da mi date da vidim to fol kad masturbira
Ja ... I ? WTF!?