Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi su u 24. vijeku.
Dubai na aparatima...
@fleudeli e nek si ti odmah spomenuo Dubai wow
Ovo je odlicno ali treba jos usavsravanja, 114 dronova je palo u more uslijed sudara ali iako to ne pise vrijedilo je za ovakvo nesto.
Vrh
Kinezi su veliki radnici prije svega. A tek koliko su tehnoloski napredovali. A mi do petardi il do granata, trece ne znamo nazalost.
@Miamaria19 a petarde i rakete proizvode oni...
@Miamaria19 Kinezi su barut koristili za vatromen još prije više od hiljadu godina, zato to njima nije ništa novo, pa su odlučili da iskoriste nove tehnologije za novi način zabave u skladu s vremenom. Kod nas vatromet tek nekoliko posljednjih godina aktuelan i to jednostavniji oblici.
a kod vas se jos petarde bacaju a na razvijenom zapadu vatrometi. Ovi su vatromet prevazisli prije 2000 godina
Svaka cast
London i Dubai se ponadali... kad dodje Kina i popisa se po sirotinji :)
Hebeš NATO i APN, treba s kinezima u savez
Mozda se necete slozit, ali eto sta cu vam, meni ovo bas ruzno i kic iskreno
Al kasnite sa vijestima....