Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sad kad se nama Dušanka Majkić iskupi za onu penziju...
povraticu. ..nek djavo je nosi Dusanku. ogadila bi mi zensko zauvijek
I sta kazu jel vratila postovanje? :b
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne dirajte Majkičku, skinut će se iz protesta pa odosmo svi u pizdu materinu ... Neka je, nek krade, nek vara, nek laje, neka njenog nepotizma ... samo nek se ne skida, molim vas ...!!!
Da elaboriramo,politika je kurva i moras biti kurva da bi se bavio politikom...nije meni sto se ova fangla javno skinula nego je razlog toliko kriminalno glup da ocito da je njoj primarni cilj bio: odo' se ja malo skinut a za razlog cemo lahko...
Ja kad nekad kazem ....da ima Politicke Pornografije........ mnogi mi ne vjeruju.!
Lako se njoj slikati ,kad je 'vako dobra.
nije gola. ima štikle. google mi (po-)kazao.
ova ima nekih problema
Skine se gola kao kakva zivotinja pa trazi postovanje i dostojanstvo, a ti moras pogled oboriti ne bi li joj makar malo dostojanstva sacuvao.
Kako izgleda tek ce ga sad izgubiti.
Mozda se i ovi nasi pederi poscnu slikat goli... pod parolom kakav narod takvi politicari..