Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bra'o. Evo ti koska.
Vidi ga, jbo mu pas mater.
hahahahahahahahaha
Ovo nije moguce, a i da jeste ne bi bilo dopusteno. Davnih dana je kruzilo po internetu i na kraju se ispostavilo da je rijec o nekom umjetniku iz Brazila i da je lazno...
Zar je fkt potrebno da se vrse istrazivanja? Pa covjece vidi se da je montaza :s
Ovo je sve namjesteno, nemoguce da se presadi njuska imuni sistem sam odbaci strano tijelo, tako da je to nemoguce, namjesteno, a izgleda odvratno.
njegove pare njegov izbor
Tobe Jarabi.
Od Sehla ibn Seada r.a., se prenosi da je Allahov Poslanik s.a.v.s., rekao: "Nastupiće pred kraj dunjaluka: propadanje u zemlju, padanje kamenja sa nebesa i pretvaranje ljudskih likova u životinjske. A kada će to biti o Allahov Poslaniče? - upitaše. Kada se pojave muzički instrumenti i pjevačice- odgovori on.
Baš ste istražili - FAKE! http://www.hoax-slayer.com/man-dog-face.shtml
opet bolje izgleda nego vehabije.
Pa provjeravate li vi informacije prije nego sto ih stavite na svoju stranicu? Nije istina ova vijest.. Ovo je "umjetnicko djelo" nekakvog Brazilca, tj. to je facu svoju napravio od voska i prilijepio (pravu) psecu njusku na tu bistu il sta je vise.. Malo fotosopa takodjer i dobiju se ove slike.
......sad je ljepši nego što je bio....
sta radi pohlepa. Gori je ovaj hirurg sto ga operisao, trebao ga je poslati kolegi psihijatru.
hoce li taj smak svijeta vise -.-
:* :* :* :*
Izgleda da se on ne misli ozeniti.
Je.bo mu pas mater!
Nije bolest sve što boli !
Neka ste vi objavili hoax vijest, šta drugo očekivati (čitaj: Photoshop)
Bolest !