Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepo :))))
Sta bi mi bez zivotinjica jadnih, zukica malih. Kako bi nam zivot bio siromasan. Budite dobri prema zivotinjama, one su zaista nevine. Nahranite kad mozete, stanite kad mzoete, pomilkite kad mozete. Sama cinjenica da mozemo dotaknuti i pomilkiti i komunicirati prakticki sa drugom vrstom je nevjerojatna.
MAJKA i niko kao sto je MAJKA.Nikad niko veceg prijatelja od majke ne moze imati.
Samo jedna riječ " MAJKA 💗
@Elba Imam kcerku koja je jako vezana za mene i ja za nju ali joj uvijek govorim da je MAJKA #1 u njenom zivotu!!!
Zanimljiva je stvar da sam različit video spašavanja pogledao i primjetio da je ovaj ker uvjek u tome, tj uvjek spašava istog kera, treba ga prijavit baca jadnog kera u provalije, zakopava ga, zaglavljuje u cjevi i sl hahah