Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...istrajnost...
sada mora ukloniti visak koze !!!
Svaka čast,druga osoba
Krampuz!
Da mi bi vidjeti ove \"ljepotane\" sto komentarisu da je cura ruzna? Fakat nije...Na ovoj zadnjoj slici, simpaticna je..I jos kad pocnu sa ovim glupostima \" bolje da ljulja nego da zulja\"...Koji bi to izabrao curu od 100kg prije nego li neku sa 55kg???Bojim se, nijedan !
sad bi je guzio komotno
VALA LAKI SVAKA TI IMA MJESTA..A S OVIM PRIMJEROM ZA TERME SI ME NASMIJAO, AL FAKAT JE TAKO..ŠPARTLOM GA STAVLJAJU
dzaba kad je faca ko opanak
...laki, bolan...ne znaš da ovdje sve \"suhi\" ljepotani :)...to kad izađe na ulicu, nastaje stampedo ženskinja...ja im post\'o pravo zavidan...
E bas bih volio vidjeti ove sto govore da je grob kako izgledaju.Anonimni ljepotani haha.Djevojci svaka cast,ovo sto je uspjela je samo za pohvalu i nista vise.Kako kazu ljepota se ogleda u ocima posmatraca.Nekom je lijepa nekome ne.Neka je vama lijepa ona sa 5 kg pudera na sebi sto ode na terme pa nesmije lice da pokvasi inace nastaje haos.ALI ONA VAM JE DOBRAAAAAAA,jer vas asocira na prostitutke zar ne.Kada covjek gleda ovako ove informacije od ovog portala i komentare ovog jadnog naroda onda mu nista cudno nije.VI BOLJE I NE ZNATE.Ona je nesto uspjela a sta ste vi?
@ona ...nisu džaba rekli \"blago budalama, njihovo je carsko zemaljsko\" :)...a te koje spominješ...ma, sve do jedne će bit\' viktorijini anđelčići :)...svijet samo čeka na njih...i pride još 5-6 80-godišnjih živahnih milijardera :)
@commi To sam onako generalno rekla, ne u vezi nuzno sa ovom curom koliko sa zenskom psihom. Poduhvat je u svakom slucaju nevjerovatan i ne dovodim u pitanje njen uspijeh. A to sto spominjes krvne sudove i sl. ni jedna cura zbog toga ne mrsa, razlozi su iskljucivo estetske prirode. Zdravlje je nazalost popratna baneficija.
@ona ...realno...izvela je ozbiljan poduhvat...jasno, nije grejs keli, ali ovo sada je bolje nego na početku...ako ništa, zbog hercike, krvnih sudova, kičme, zglobova i ostalog...
Samo dobru kuru za mršavljenje i sve se može.
Nista nije ljepsa kao mrsava. To je generalno stvar kod vecine debelih cura. Dok su debele misle da ce mrsanjem postati neodoljive i prelijepe i da je debljina jedini problem, pa i ako smrsaju nije dovoljno sto su obicne i prosjecne jer su ocekivale mnogo vise. Nije dovoljno smrsati, treba i glavu srediti.
Grob ostaje grob...
bravo!!