Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kaze na kraju ko ne skace nije slovenac
Medvedev nema nikakvog obezbedjenja sa sobom...
Sve čestitke Slovencima i Pahoru naravno.Nemojte me krivo shvatiti ali kad pomislim da ljudski izmeti poput čolakovića i ušanovića neće omastiti brke od para FIFE(jer se nismo plasirali na S.P.)ODMAH MI JE LAKŠE. DAKLE:čolakoviću i ušanoviću-EVO VAM JEDAN BEZ KOSTIJU I BEZ RAMENA PA GA DOJITE DO KRAJA VAŠIH MALIH SMRDLJIVIH ŽIVOTA.
dobro je da im nije obeco da ce im ga svima positipu ... mislim, to je moderno tamo u Dezeli to bi bilo dobro postavit na youtube ... \"u svrhe političkog marketinga kako bi dokazao da premijer ispunjava data obećanja.\"
Šta reći nego da je sve to prelijepo vidjeti, svaka časta slovencima, neka im sretno bude... ha ja..
\"Kdor ne skače, ni Slovenc\" , To su pjevali na kraju. Forca SLOVENIJA :)
sad bi se ja ubiooo SAVEZ NAPOLJE!!!
jarane cestitke Slovencima svaka im cast valjda cemo i mi ovo jednog dana dozivjeti
Ma boli ih rinaka! bravo Dezela
swaka cast...Nawijam za sloveniju na svjestkommmm
Cao,momci su slabi ji od naših ,ali nisu isfurani,nekom čudno kako idu dalje,sreća ih mazila ali ipak bolje oni već rusi koje se izvalče uvijek, komšijama nek je hajirli,bar imam za nekog navijat da poderu fifu i tamo face one od kojim mi s e povraća.... ajmo sloo naprijed samo.sve najbolje želim ....
sretno dečki , malo sreće , navijam za vas.... pozdrav nasvidenje lol:
Kad i nasi budu ovako ponizni i skromni u ocekivanjima, mozemo se nadati necemu. A sve dok Hasagicev sin nema mjesta u lozi, kao ni Supic i Misimovic, nema se sta pricati. Hasagic se boji za dijete u slucaju gola za BiH. Sreca roditeljska, a nesreca sportsko-profesionalna.
Uporedite nasu i njihovu repku eeee kad cemo mi pameti doci
Cestitke Slovencima! :)