Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Maršala, popravila se populacija medvjeda..
Rad je da izvinete cisto sranje.... ne mogu upoređivati medvjede iz Amerike i Slovenije.... ne mogu to raditi ni sa skandinavskim medvjedima cisto zbog jedne male cinjenice koja se zove klima....pored klime se podrazumjeva i formiranje ekotipa xD i sve sto slijedi uz njega.... Svi medvjedi su gladni tokom hibernacije a medvjedi sa aljaske idu po hranu zato sto vec znaju da je u blizini hrana... tako je najvjerovatnije i u sloveniji....
Njihovi međedi ne mogu spavati iz prostog razloga da kad god im se prispava, oni se sjete "povrata devizne štednje" i bude se oznojeni i u plaču.
500 meda im prestavlja kriticno stanje pa ih moraju ubijati. e slovenci su pravi međedi!
crnogorsko porijeklo izgleda..
hamo.bonaparte , ... jeste , kad samo naslov procitas .
@gradimir hahahaahah ;-) Ovdje su najbitniji komentari.. sta sve ljudima padne na pamet.. cesto oplacem od smjeha... :D