Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se postupa sa prijateljima, svaka čast...
Kako si siguran u to,mozda ce stici i dalje nego sto bi i sa tobom jedan stigao!
Ova dva prekrasna psa zaslužuju sve nabolje na ovom svijetu i na onom. Želim im puno sreće i da zauvijek ostaju tako vjerni jedan drugom. Prekrasna priča.
Vi ste glupi koji stavljate neke komentare o političarima i svakakvim glupostima koje nemaju veze sa člankom.Ovo je poučna priča da psi mogu biti stoput osjećajniji nego neki ljudi,ne komentarišite o političarima,melecima i nafakama.
Psi su zaista preslatki.Zaslužuju sretan život.Iako je priča tužna zbog ovog slijepog psa,ona je,uistinu,veoma poučna da su psi osjećajna i solidarna bića.
Divno, paznjom uzvratiti na paznju..kod nas bi ga izbacili na ulicu, u nekoj kutiji..kulturni Zapad... Muhareme sine, otkad je u nasem dijelu ovog jada od zemlje poceo progon zivotinja zbog meleka i nafake i cistoce, nikad manje meleka, i nafake ovdje nije bilo, a prljavstine vise, i duhovne i tjelesne...
Muhareme, posto si stoka, brinut cemo se vise za tebe. Stoko, stoko, stoko u dzamiju stalu stoko.
I naši su slijepci Jurišić,Komšić i Jere dobili Zlaju za vodića!
Kod ovih kjafira se bolje brinu o zivotinjama nego na nasih 24 posto o ljudima.
treba po jednog dati nasim politicarima
Alo ba pa to su horn dogs opaaa
Yebo ti sam sebi guzicu emire.