Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje vam je dmx ako vec pišete klixovci
Poznati i nepoznati..spoznaja da niko ne zna kad će je nagrada od Gospodara. Tužne su i nasilne smrti djece koja u africi svaki dan umiru od žeđi i gladi...ovo ostalo nije tužno, nego normalno seljenje.
Ovo je jedina istina, sve ce napustiti ovo mjesto….
Robbie Coltrane kao Hagrid zauvijek
Bitne su mi slavne osobe ko lanjski snijeg. Koliko nas je napustilo djece koja su umrla jer nisu imali njihovi roditelji novac da ih lijece. Koliko je onih koji su umrli od gladi, mi jos nemozemo da shvatimo da ima milioni ljudi koji nemaju nikakvog nacina da dodu do hrane
Ajd ne sheri, siromašnih uvijek bilo
I ni jedna smrt nema veze sa c 1 9 krvnim ugruscima ili ti cloth shots injekcijama...