Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allaham, djetam, ocam, elmam, dedem, svijum, oko paša kume, bruda, brudaroni, bracaaaa 😁👌🏻
Morace raja da uci novi jezik, da bi mogla pratiti drustvene mreze.
Od svega ovog znam sta je DM s pika
Jezik za kretene. Socijalni mediji postaju rak drustva.
MUPM (vrati se odakle si dosao)
...ovo nam je prijeko potrebno,uvijek sam se pitao sta to znaci,a stid me bilo da pitam...moram ovo kopirrati da imam za ubuduce.
a skraćenica za SDA? sex do akšama
I sta znazi ta najpopularnija swag 😅
MuPM
Sječam se ranije je bila neka aplikacija Meteor ili tako nešto na Google Play, pa je mijenjala naziv, uglavnom dopušta vam da skupite vještački lajkove i folovere, i ja skupio, i javio se ovoj trebi što me ranije blokirala, i ona me opet blokirala, i rekoh 'pa ja radi nje skupio 1000 folovera', a ona me isto mrzi. I onda ja njoj rekoh upucat ću te u glavu, ona ode policiji, policija kaže 'mi se time ne bavimo'.
NV (niđe veze)
svaki dan sve vise koristiim WTF
ja sam najviše koristio tagove #loner #weirdo #looney #asocial #schizophrenia #schizoid #psychotic #anxietydisorder #anxious #weird #sick #sensitive #mentaldisorder #agoraphobic #hayfever #sarajevo #bosnaihercegovina #bosniaandherzegovina
ovoSU skračence ima TRICET GODINA OCAMI MRTVOG
Bmk!
MILF 😊
Trendseteri 😂
Tačno cu se glupo počet osjećat.... bola sta mi treba da desifriram poruke.neki dan vristim na svoje tinejdzerke a jedna ko s poslom meni KK,koji kurac,kad je nisam udavila nikad necu.😑
Javila se belma da je dosla minela, koja minela, diplomiralaaaa