Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovima ce uskoro kamioni da vuku avione u Nemacku
Dobar komentar ali tesko, bar ne u skorije vrijeme. U ovih politicari manje kradu pa ce ostati vise za pomoc avio kompaniji... I oni nemaju samo jedan (ili dva) avion(a).
NJIMA NECE. ALI HOCE AIR SRBIJI. NA ZALOST.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ostali putnici izašli u Trebinju
Ovake privilegije nema ni Bakir
Zaboli tetu, kad je skontala da je sama, ona je mahnula i zapjevala - Kad bi znao kako ceznem, dok te cekam tu bez nadeeeee...Da mi dodjes sa osmehom, kroz sljivike i livadeeeeee.....
sad ce na kreti provesti zimu, napisati roman i vratiti se kuci da obrne lovu do sljedece zime...
Koliko je njoj zivot lijep, kada ide da pise roman na ostrvu, e boze dragi zasto sam rodjen ovdje...
Novinarčići Klixa prevode vijesti sa stranih portala a nemaju pojma o čemu pišu. Ta vaša Kreta je KRIT na bosanskom/srpskom/hrvatskom.
I da je gruhn’o avion,ne bi se morala nikom pravdati..
steta nije se jadnica imala skim zveknuti u wc-u
Bas ti pase to ime
primitivnibalkam mora da si neki blizi srodnik od ovih iz vrha politike cim si ovako pametan.Ja mislim da je tvoj yQ isti kao u wc solje
lici ko Jovanka alakoholicarka iz Prijedora