Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se zove baksuzluk,a u svemu,je ipak sreca sto ziva ostala!!! Ja ostala bez daha...
Sta je tebi trebalo da se selis? Bog da te je htio u Sarajevu ne bi te stvorio u Pazaru.
jeste li i vi pomislili....ah što nije puklo kad su deen i Hana skakali xD
sigurnost konopca ko u bih. cuj ovih pismenih sa porta-hala \"kanafa\" haha
Dakle, veliki gušteri su ostali gladni jel ???
Ateisti samo komentarišu vjerski ekstremizam, a u isto vrijeme ne vide da su oni izuzetno agresivni i ekstremni u propagiranju svojih ideja. Kad uprete kažiprst u nekog, znajte da ste 3 okrenuli prema sebi.
mala bara puna krokodila
tebi baš dobro jrn
Bungee jumping, tobogan Bungee jumping, tobogan Bungee jumping, tobogan A u jutro, pi pi pi pi pi ... Volimo krokodile, ovako onako, volimo krokodile svakako.
Hahaha, covjece o cemu ti pricas? Ali stvarno. :D Razumijem ja ljudsku frustraciju, ali kakve si ti loncice polupao? Samo kazem da postoje stvari koje se u zivotu trebaju postovati. A jedna od njih jeste vjera. Svaka tebi cast pa ti zakljuci milion ovakvih stvari. Kreativnost je jedna lijepa osobina, samo iskoristi je pametnije.
Ne prosipaj se vise stupidni moronu..
A vuk zivi na drvetu, jeli? E nek si nam ti pamrtan....
Hrabra je..Svaka čast!
glup si
Efendija imas ti svoj portal. Nemoj traziti da na ovom zakljucavaju komentare jer se tebi ne svidja sto gladan narod koji ide u narodne kuhinje ne skace od srece sto ti sebi pravis milionsku rezidenciju sit nama gladnima palamoodis iz nje. SIKTER!
Nek\' si ti njoj rekNuo. BTW ptice ne skacu nego lete. Poselami Arziju, svoju uciteljicu.
Ne razumijem zasto uvijek vjeru morate spominjati, da je bio clanak o autu koje je prnulo u šišu, neki bi se levat našao da spomene kako vjera valja ili ne valja. Dajte vise. Ko ne vjeruje, ne mora vrijeđati i ismijavati. Ali ne, poenta je samo da se što više ismijava, nije bitno ni šta, ni ko. Dosta.