Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba mu ćabalabu jednu zavrnut
KLIX RETARDI prestajem otvarati klix stranice i prebacujem se na druge medije informisanja svaki put me razocaraju. Posaljem clanak nece da objave, tri puta do sada. Fuj ste, aobjavite sve gluposti ovog svijeta. Cao klix retardi
Koliko su cure na zapadu opustenije jbt. Nase bi pocele da se foliraju, ljute, bjeze i ko zna sta jos kad bi ovako nesto pokus'o sa nasim "finim" curama da uradis. Zapad je zapad :)
@Mimi Ko kaže da nisam na zapadu?
ovaj lik ima ukus ko i prvaaak ! :D
A neki hoce selfi sa selektorima kod kojih je pozamasna glava,ko teleca!
Ovaj bi mene zaobiso....kod mene priroda nije bila bas darezljiva po pitanju poprsja :))))
ko nema u sisama ima u dupetu :P
U pravu si...ali to je rezervisano za Kardasijanovku :( Kako god, mene zaobidje :))))
Mene neće sigurno zaustavit zbog poprsja, jedino zbog nečeg drugog, zbog čega bi se pit'o kako saznaše!?
i gdje ovo
Prva recenica nema dalje! Premasili ste sami sebe....
Vlado ne mogu i ja a da se ne nakaci, mala je cudo. Sinoc kad sam je cula ostala sam bez daha, a dusa moja kaze izvinite sto sam promukla. Ma talenat, s tim se covjek rodi. :-)