Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad Čuo
bolje ovo da su iz Slovenije objavili Tri muslimanska mezara oskrnavljena su na groblju u gradu Domžale, 15 kilometara sjeverno od Ljubljane Jučer je nepoznati počinitelj polio crvenom tekućinom tri nišana na domžalskom groblju i na njih stavljao komade mesa, javljaju slovenački mediji. 
ma bolje i da nisi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Klix najvise citam zbog komentara koji me nasmiju do suza.Al citajuci ovaj clanak i vase komentare vidim da vecina vas u zivotu je isfrustrirana svojim zivotima i valjda zbog toga vi mrzite sve sto hoce,zeli i moze da uspije..Momak je za cistu desetku
Zato druze i vise na klixu, ne ulijecu ponekad da listaju komentare
Bosnjo i ne moze biti nista drugo jer mu ne daju da bude naucnik,umjetnik ili sportista.Bosnjo je ugnjetavan sa svih strana i jedna od opcija koju su bosnji ostavili je humor u kojem smo najbolji na svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pristojno i opuštajuće, uvik me nasmije, a to što ljubitelji zadruga i slično sličnih 💩💩💩 pametuju je druga stvar.
Otišo svijet u ku*ac
Generacija Z ce bit tako zamlacena i tupa da nece znat cekic u ruke pravilno uzet.
Eto vaša je bila parekselans...izrodi
probi mi usi, plus ponavljanje istih fraza, nisamnuspio odgledati do kraja
Cemu negativni komentari, kao sad niko ne gleda Tik Tok, niko nema profile na svim drustvenim mrezama. U moru gluposti koji Tik Tok prikazuje momak ima smisla za humor i pogodi prave situacije. Svi smo ga bar jednom pogledali i nasmijali se! Nama nista ne valja i gotovo.
Kad naletim na Senadu macu i njene cmarne aktivnosti,razbio bih telefon.Poremecena licnost.
Mali je seljak, znam puno ljudi iz Travnika super likovi ali ovaj je sisao s brda,cuje se cim zine i jos one hijeroglife na zidu stavio a on u Sloveniji, mali nije tebi mjesto u EU, vracaj se u kasabu odakle si i sAsao.
Vidi se da imaš neki kompleks od sela i života na malo većoj nadmorskoj visini. Prepoznaješ neke naglaske i vrijeđajući ih pokušavaš se distancirati od njih. Vjerovatno si se doselio u ravnicu i malo urbanije mjesto pa su te u školi vrijeđali na isti način kao ti ovog momka.
On je bolji Ambasador Bosne nego svi ovi Skupa Sto po Konzulatima izpijaju Kahve
nece niko kile
Tačno se narod glupostima bavi i na tome zarađuje. Pogledao sam ovoga i lično mi nije smiješan isto kao onaj Omčo - scene lete, često nepovezane, dosta bezveze dreke i cike. Ali o ukusima se ne raspravlja.
Predpostavljam da vam je Ramiz Zmaj klasa
Pojedinima ocito dosadno u zivotu i imaju previse slobodnog vremena.. Zivi na jaslama roditelja kao student i smislja gluparije koje jos veci idioti podrzavaju, budi produktivan u svom zivotu .
Isto ko Omco snima ne povezane scene u jednom videu i to raji zanimljivo bude. Haha
Pun mi k tiktokera, influensera, jutjubera i ostalih ublehaša. lp
Ja humora i go vana
Komentatori glumci da vam ovo sto momak prikazuje nije poznato, mnogima i svakodnevnica, ne mijenja cinjenicu da je tako. Slobodno se nasmijte, lijep je osjecaj :D