Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neupućeni , koji pišu( prepisuju sa svetskih sajtova) ovakve senzacionalističke članke, morali bi znati da Rolex Daytona nikada , pa ni 1984, nije koštao 200 $, nego puno više.
ima dobrih kopija po 200 :D
Preseravanje
Bolest savremenog društva... Kupiš sat za 50 KM i reći će ti vrijeme ko i ovaj od 17.7 miliona dolara. Ovaj sat samo vrijedi toliko zato što ga je nosio glumac. Lijepo... Da je rahmetlija znao, mogao je komotno u polovke da se popisa i da ovim budaletinama prodaje svoje tjelesne fekalije, milion po boci. Što da ne, sigurno ima budala koje bi kupile...
tolike pare za sat dati je idiotizam epskih razmjera. Rolex bio ili ne
Bice i onih koji ce reci da ovaj sat ne vrijedi 17,7 miliona...
...samo ako je u njemu ugrađen vremeplov
Daytona Iz 60-tih sa " valjoux 72" su jedni od najvrjednih satova za kolekcionare.To damo ko zna šta o satovima zna o cemu pišem
Paul Newman je jedan od mojih najdražih glumaca i imao je jedan od najstabilnijih brakova u Hollywoodu. Bilo mi je baš žao kada je umro.
... i jedna vreca Daytona za mog Bakira :)
Jedan za Sina mi moga