Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek pravi nekakav miting na temeljima uzasne tragedije. Ja to ne mogu da shvatim a ni ljude koji ce izaci na taj miting. Sam povod je bizaran da to normalan covjek ne moze da procesuira u svojoj glavi.
Dečko, na sudu se procesuira, a u glavi se procesira.
" BILO JE TO U NEKOJ ZEMLJI SELJAKA........" PAMETNOM COVEKU JE I KOMARAC MUZIKA! NAROD DA VERUJE JEDNOM ZVALAVCU KOJI SE ZELI ZASTITI OD TESKOG KRIMINALA I POGUBNE POLITIKE I........NA BRDOVITOM BALKANU"
Vucko je toliko zlo da je Gobels i Mengele male mace za njega, on je unjeo toliko negativne energije u ljude da je to tragično i mora negdje puci , možda sutra bude.
Koja bolest vladajuce stranke. Pravimo kontru onima što se bune protiv nas, oni što se bune protiv nas samo traže da mi odgovaramo za stanje u državi. Umjesto da damo par ministara otkaz mi Pravimo skup i čuvamo stolice. E TAKO PRAVA VLAST SE PONAŠA I NEDA STOLICU.
Mithade ne boj se.Narodne mase preko noci pocnu navijat za suprotni klub. Mirni intelektualci su zafrkani jarane.
Umjetnik, kritičar, neki klinac.. najveći apsurd svega ovoga je sto kad bi krenuli ti famozni tenkovi, ovaj bi crtao iz neke sigurne zemlje i plasirao da treba čuvat domovinu..man'te se budalaština..
Ovaj se uštelio ove maskote crtati, pa šta god da se desi on ih ubaci.
Što reče dole neki lik nema situcije koje ne iskoristi u samopromociju ali lagano umotano celofanom od svile kao briga za ljude i region. Tačno bih povratio
Joj sto je ovaj postao Dosadan i Naporan Iskorostava svaku situaciju za Ssmopromociiju od Smrt do Protesta
ma budale ovi servi bre
Sve cetnika da dovuce u Beograd
Evo sad če mo vidjeti koliko je nezaposlenih u Srbiji ! Valjda dolaze na proteste zbog posla ?
ČOVJEK PRAVI PROTESTE SIGURNO PODRŽAJE OVO STO SE DESILO U SKOLI.NE TRAŽI DA VIDI ŠTA JE UZROK TOGA NIGDJE NIJE REKO DA TELEVIZIJE KOJE GA PODRŽAJE TREBA DASE ODUZME LICENCA NACIONALNE FREKVENCIJE .RIJALITI ZABAVNO HUMORISTICKI PROGRAM UNUTRA KRIMINALCI PROSTITUTKE MALOLJETNICE BAS LIJEPU SLIKU ŠALJU OMLADINI I UČE KAKVI TREBA DA BUDE .MRS U PM GUBICARU.
Narod ucjenjen... prisiljen da dodje na skup... prisiljeni jer su ih oni zaposlili...
Cak mora doci i dijaspora is Srbije koja se nalazi u BIH...
Ti prisilni autobusi su viza za pakao. Stop nasilju,Vučko sram te bilo
Ma nemožeš svatiti ustvari nemože mi to mozak provarit da lik hladno organizuje proteste ispada da je uredu što je taj mali pobio djecu!!!!!
Ништа не заустсвљамо, време је да вучко доживи у срвији сто је доживела хрваска и босна а он то све подпиривао! Тразио добио
evo sav se tresem hahahah