Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ba? Imaju li gazde kljuc od stana? Jest vam vijest nepovezana.
@LAIBACH Kad imaš HRABRE radnike, šta će ti ključ! :D
Ne kontam...jesu li to oni zapečatili stan za sva vremena, a zaboravili psa...
@SASAL 😂😂
ne zna ministar sta bi da uradi da izadje u javnost... a toliko neispravnih svjetiljki koje Park treba zamjenit... jos jedna u nizu ubleha predstavnika šestorke.. SRAM VAS BILO!!!
Nista ne kontam..Sta je sa kljucem? Zasto vlasnici nisu mogli uci? Bas ne kontam...mozda sam samo ja. lol
Pa jeste li Vi normalni,hajde sami evo procitajte i naslov i text 😳?! Ciji stan?Je li pas kindapovan?Odakle vlasnici dole,ako su ga zaboravili?Sto ga izvlace kroz prozpr,je li stan gorio? Svaki pas je sam dok su vlasnici na poslu!Milion opcija za logicna pitanja na nelogicni "novinarski" text!
Cuj greskom zakljucali pa cekali dole.....jebo lud zbunjenog ili je novinar pijan.
stvarno volim životinje, ali psu nije mjesto u stanu nikako... ipak, lijepo je da je ova priča imala sretan kraj... cuko je prelijep.
Ključno pitanje, gdje je ključ klixe?!
@MarimJa ja sam se i danas smijala onom džeko je ljepši, božo je ljepši... 🤣 hahahaha... mogla si nastaviti niz... hahahahaha ljubac za tebe, dušice, nadam se da ti je ovaj ponedjeljak podnošljiv... 🌸🌸🌸🌸🌸
@ChampagneSocialist ja sam se smijala kad sam vidjela da je tako glup komentar dospio u top 😘
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja mislio vic cuj hrabrost radnika RAD-a klixu propadaš
To se cuko zaključo .
Labrador se zbog lošeg ophođenja sa njim zaključo na balkonu.Jedino objašnjenjeVlasncii čekaju da evakuišu psa iz njihovog stana..?????..Ovaj novinar je na teškim drogama...
Mrsko im se bilo penjati
Konačno lijepa vijest
vlasnici cekali ispod stana da spase psa kojeg su slučajno zakljucali....
Evo ovako izgleda clanak za ispiranje mozga Bosnjacima. Hajmo nahvalit "prekrasnog" peseka, koji treba da bude u stanu iako je to vjernicima zabranjeno. Hajmo angazovat rad i dizalicu za pasce, a necemo ni pokusat otkljucati stan i uci ko gospodin. Mada nema tu gospode, dok drzi pasce u stanu.
@bravarKrepo pesek je prekrasan, a ti si shu..q
@bravarKrepo.. Zacepi gubicu Krepo..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj ga kako čeka na prozoru 😂😂👍
sad će nam klix svima izbrisati komentare, jer postavljamo nezgodna pitanja...