Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema to nikakvu aromu. Smrdi kao i svaka druga cigara da je od zlata napravljena. Eto to ti pusac kaze nije abuzemze nego cigara.
A gdje je Mrenica. Nema je sedmicama. Obicno su ovi termini rezervisani za film a ne za nikotin.
Pušenje je nauka postala
Cuj aroma... Kud me mati nije ucila prodavati maglu i bacat jeftine ublehe.. . Umjesto uci sine, uci... Ko omžna vina.... Osjetim rosu Pariza u svitanje... I plati da ti se zamnta! Ne znam da na Trebevicu raste duhan? Mozda neki staklenik?
Imaju aromu katrana!
Kometare pisu oni za koje je i Drina kao Kubanka :D To su oni koji kubanku na pluca puse XD
Svaka cast da postoje ovakve osobe koje tako lije predstavljaju nasu zemlju.
Voli da puši cigare, svaka cast
Aroma Trebevića haha. Možda je bliža aroma Sarajevo zimi Ili Zenica Blues.
Ako nema aromu zagorjelih cevapa i sudjukica onda nista
Ja mislio Sanja Vlaisavljević
Dama, i ostvarena žena u najboljim godinama, Sarajevo kakvo bi trebalo biti, elegantno, decentno a svjetski.
cool iskreno
U Rijeci su Austrougari napravili prvi moderni torpedo dok je sama ideja zaceta jos u XIII stoljecu od strane Mamluka u Egiptu.
Dobra stara
Cohiba na aparatima. :)
Romeo and Juliet se smiješi.
Zar cigare sada nisu out?
Zena napravila sebi proizvod koji nije imala na trzistu a usput i zaradjuje fino od tog posla (hobija).Svaka cast zeni...i dalje uziva u svojim proizvodima i zivi fino.A vi ostali zadojeni botinjosi,cekajte od SDA sendvic i botujte po cijeli dan na klix portalu ili forumu.Napacene neuke budale.
Kakva nepotrebna vijest