Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije bi po ovom crtezu pronasli i uhapsili Dusanku Majkic.....
@manager1977 Pa vala mogao si zvati pice u Jovanovoj kafani.Ustvari,cekaj....... Hm.... Pa njega odavno nema... Da se nije otrovao od one njegove rakije? Cudna situacija..... :D
Treba uhapsit i toga ko je prepoznao ovoga na osnovu ovih krugova i linija na crtezu, nije on u vinklu.
test
wtf hehe
Aljin lopina!!!
Odlezatce neki 20 godina i onda ce ustanovit da nije to taj nekom igrom slucaja,a onda opet ovaj ce da tuzi drzavu za nekoliko milijona dolara !!!
Hahaha isti ciko iz zagorovog romana
lici na Zeljku Cvijanovic
Mulderu i Skaliiii , sta čekate ... x file u svoj svojoj ljepoti ????? ovaj što je povezao ovo dvoje ili nije dobar ili je u pitanju neki napredni vanzemaljski oblik inteligencije nepoznat covjecanstvu ... de ga malo prikljucite na aparaturu :)
Jarane ovaj nacrtani pljunuti nigga. Po opisu nacrtanog pola USA bi moglo biti ubica.
Uzimam kesu,uzimam papir,gledam lika kako skače,al znaš kako skače,oop,oop ono kao u bazen, drži jaknu ovako,valjda mu vjetar puše........zna'
Ante bi ga detaljno opisao.
Pljunuti bozo ljubic