Tokom noćnog leta
14
SAD: Iz aviona snimljen NLO
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eno mali zeleni mase iz tanjira..
pa cekajte onda na "VANZEMALJCE" :D _:D ISLAM daje na sve odgovor ELHAMDULILLAH
idemo na mars
Ne mislim da NLO-i postoje; ja to znam. Stotine puta sam ih vidio na BH nebu, sam i s društvom. Ali kome ja to pričam kad većina zabija glave u pijesak ili komšijinu kesu da bi skontala šta se na nebu događa. Probudite se, ljudi!
Ja ipak mislim da je ono Nizama ispalila Reufa u nebo :D
Veca bi vjest bila: SAD: Iz NLO-a snimljen avion Ovako bezveze.
a da nije kurcina ??
Slijedeću put nek ponese bolji digitron za snimanje. Kako to da se u ovakvim situacijama nikada ne nađe neka 720p/1080p kamera nego neki birvaktile odron od telefona.
da nije ramosova lopta !!!
Odlican snimak i po svemu sudeci nije fake! Ko da smo mi toliko posebni da budemo sami u onolikom svemiru!
za gl.upe novinare gl.uposti su "vijest"....
pa skoro je bio aktuelan orao koji hvata dijete kad ono montaža, ja nijednom snimku ne vjerujem pa ni ovom koji ne vrijedi 5 banki
Ne mogu da vjerujem da bi bilo ko nasjeo na ovu loše izvedenu predstavu :)
sta uradise manipulatori svijetsi sa vama..ismijavate se, kad neko spomene nlo ili vanzemaljce, al to su i htjeli i poprilicno su uspjeli :) Kakav nlo, ma to je fake, ma to je odsjaj, ma to je bla bla..haha, glupi ljudi (ovce) :(
e ovo ću kupiti breni za pijacu
u americi jedan dan primijecen NLO a drugi dan smak svijete i sve desi i obistini jesu vise dosadni
Ovo što je mali snimao je signalna sijalica na kraju avionskog krila