Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna medo šta valja !
jesi gadan turcine bokte,,,
@_indijanac Nisi u našem fazonu, @burnbabe zna, možda i ti nekada shvatiš. U ovom slučaju zaboravi onu "Piši kao što govoriš i čitaj kao što je napisano“, nego sve posmatraj u smiješnoj dimenziji..
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Svaka cast kuharici.
ostavili supu a otisli da se .... i medo vidio priliku..hheheh
Jel ostalo supe ?
To joj svaler pobrko datume.
Ma to im doš'o dajdža Mrki, samo neobrijan...
NjV upozorava javnost i organe bezbjednosti da je tzv. "MESS teatarski festival" još jedan "okultni" (u znaku 3/7/9/11/13 numerologije) ritual zla kao i "Sarajevo film festival", pa tako npr. osim što su datumi te trajanje ovog "festivala" obilježeni ludačkom numerologijom "zla", za sutra se putem propagandnog portala "KLIX" (igra riječi od K(ato)LICS, eng. katolici) kog je osnovala CIA dok je bila u rukama Vatikana, sazivaju roditelji da dovedu djecu na navodno odjednom pa 3 dječije predstave, a koje će se odigrati također u "okultnih" 11, 11 te 13 sati; poziva organe sigurnoasti na budnost a roditelje da zaobiđu ove manifestacije ludaka, pošto je iz dosadašnjeg iskustva s umobolnom katoličkom crkvom (Sektom) vrlo izvjesno da se radi o još jednom krvavom ritualu prinošenja ljudskih žrtava "radi pospješenja pregovora u Brusselsu" tj. slamanja Bosne - također, sutra je i "dvostruko okultni" datum, 6.10.2013 (skraćenog zbira 7, te punog zbira 13!) www.fb.com/BosanskaKraljevskaPorodica
vidjo medjed medjeda pa navratjo
da je bilo bujruma nebi bilo frke..
..vala je mog'o medo pokucati, il' se barem najaviti.... : ))
Kulturan neki medo, ko da je iz Bosne
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Meni ove slike više opisuju neku horor priču.
A meDJed u kući je kao komična?
Prvenstveno sam mislila na ovu četvrtu sliku, izgled kuće, pa zato kažem ;)
Otkud Zlajaoglu u Sibiru....
Smije rusu pojest supu hajd nek pojede nasem hercegovcu,lako ti je na ruse hajd na hercegovca
sto ga nisu zovnuli za sofru.ne bi napravio nered...
Ma to Dodik navratio po obicaju da uzme savjet pred Brisel i Brazil. Rekli su mu vec Rusi da prestane glumiti Srbina i navija za BiH javno i ode ko covjek u Brazil da svi vide a ne krijuci se , jer ce izazvati politicki skandal.
Domaća zivotinja u Sibiru haha
Sad napisite da je medo usao u sobu i hebao zenu a covjek uzeo noz i zabio ga medi u qrac a onda dosla medina zena i pocela tuci covjeka...u tome upada policija i privodi mecku...a medo posljednjim atomima snage izjavljuje joj ljubav....