Kažnjava one koji uzimaju prednost
175
Ruski vozač autobusa se namjerno zabija u automobile
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu mislit osjecaja zadovoljstva kad papka izguras s ceste, a pri tome neces platit kaznu
vozaci sarajevo taksija sa onim krntijama sto voze namjerno izazivaju sudar da naplate stetu...rade upravo kao ovi rusi, namjerno naglo zakoce...
Nek se javi gospodin sto vozi ovaj autobus, da mu gratis pojacam prednji kraj, da bude ko tenk na cesti. Nesto ovako i ja planiram odavno, samo da se dokopam kakve dobre lade nive ili toyote, odmah stavljam kameru i i pojačani branik. Samo za papke zbog kojih sam dvaput do sada slijetao sa ceste.
Gospodin je uzeo stvari u svoje ruke ali ko smo mi da uzimamo stvari u svoje ruke. Po svemu sudeci, njegovo djete ili zenu ce pregaziti pretovaren fap. On ce se pitati pa sto bas mene, sta sam ja Bogu zgrjesio? Spasiba!
Čovjek uzeo stvar u svoje ruke...
ok, sve je to ok, ali sto ovog zadnjeg na snjegu, nije bilo potrebe
To ti je mozda u sredjenim zapadnim zemljama tako. Ali ni kod njih ne svuda, u velikim gradovima npr. kao sto je Pariz, za rush hour ne mozes ni preko zebre preci. Bas kao u pink panteru ;-).
ovo odavno kontam po gradu da malo ove trkace polomim ..uzet neku trulju kombija i polomit papke pa nwk ze mami k u r c e
mora da je neki golem lik, pa mu niko nista ne smije?
e neka ih je zaždio! Baš mi je drago!!!!!
steta sto tenk ne vozi i sto auta ne eksplodiraju u dodiru sa tenkom ko na GTA San Andreas
Trebao je izaci i sastavit ga sakom... Nema gorih od taksista.
cijela priča o grasu, kondukterima, kontrolorima, sandžaklijama, neurednosti, nepostojanju reda vožnje, sve je tačno i sve potpisujem, ali isto tako potpisujem svakog gras-ovog vozača koji bi se ovako počeo zabijati u automobile tatinih sinova svi vi mali mangupi što po cijeli dan guslate kaficu od dvije marke pa onda sa još pet "tankujete" goriva da bi se malo provozali i prijetnja ste djeci, starcima i nenama na ulici, samo ste ovo zaslužili, pa pucajte dislajke kad vam se već ne mogu oduzeti "automobili", treba bar od njih napraviti krš
...trulo društvo, trula i policija...
J.ebi ga commi u pravu si. Ove sto divljaju nesmiju ni zaustaviti na putu jer mogu potrefiti "tatinog sina" pa ce jos dobiti po nosu.
@/////// ...neće murija on ekoji divljaju...nego one kojima ne radi prednje lijevo poziciono...
Eeee mogu vam otkriti jednu tajnu. Ja sam od prije neki dan "naoruzan" jednom ovakvom kamerom u autu i to skivenom ali HD snima pravo :) Jos kada bi poloicija htijela saradnju mogao bi im slati snimke onih koji divljaju na cesti.