Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra zajebancija na racun istog..
ovaj krmooki politicar mi je poslije krmka iz Laktasa najodvratniji politicar.
Nema nidta od umjetnosti dok je u sluzbi politike
Rus upo u kupus
da nisu maaaaaalo pretjerali....
da barem mi takvog covjeka za presjednika,a ne ove nase pickice koji misle samo na sebe i svoje dzepove...Putin je kralj
Evo 'vako, objektivno. Putin je cigra i mozda ima neke osobine diktatora, al' moze se reci, da ih nema, davno bi zavrsio k'o marioneta oligarhima ili k'o Gadafi i ostali ljudi koji ne igraju kako centri moci sviraju. Jedino su Putin i Erdogan prezivjeli ove "mirne" i "spontane" revolucije, razna "proljeca", "vojne" udare itd. Namjestise im ono obaranje aviona, pa i ambasadora ruskog ubise u po' Turske, al' opet nisu uspjeli da ih zavade.
Samo da naglasim da vjerujem u demokratiju kao najbolju alternativu svakom drugom obliku vladavine, ali takodje moram priznati da takvog oblika mozda jos samo ima u Skandinaviji i nekim manjim zapadnoevropskim zemljama, dok vecina ovih drugih "demokrata" provode neku vrstu neoimperijalizma, koji je usavrsen na Balkanu gdje su papci svih vjera i nacija zagrizli i odradili eksperiment na najbolji moguci nacin.
Za Rusiju je puno uradio, mora se priznati.
Tiranin , zločinac i karinaš... To je vlah Putin !
Između Sjeverne Koreje i Rusije mala je razlika. Žuti debili koji vode Sjevernu Koreju 70 godina s jedne strane, a sa druge Staljin i Putin. S druge strane ima jedan narod na Balkanu kojem se sviđa sve ovo. Imaju i oni svoje Putine i Staljine. To su Srbi i njihov Milošević, Šešelj, Mihajlović, Nedić, Karađorđević, Karadžić, Mladić.
Svima nama treba jedan Staljin. Europi je potreban jedan Staljin, gledaj ove gamadi i pokušaja diktatora (Putin, Erdogan, Merkel, Vučić itd.). Majko prirodo vrati nam jednog Staljina da nas očisti ove gamadi.
@Kapetan26 ???
Neka demokrate molim vas... Čelična ruka jedino može dovesti red u ovom rasulu zvanom moderni svijet.
Svaka sličnost sa SSSR-om i Staljinom je sasvim slučajna
Odvratno!
"Putine, rasiri mi butine"--najdraza pesma nebeskoga naroda!
Tišina kmetu.
@SrbinMusliman92 Razumijem ja tebe, ali ti ne razumijes sebe!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PUTIN sa DODIKOM gradi rusku bazu u Mahovljanima, a dva humanitara centra na Palama i u Trebinju. Sa time će Srpska biti dodatno zaštićena od prijetnji iz komšiluka.
Neće vam ni bog otac pomoći kad krene.
@katonix2 Naše granice su jasno definisane, znamo šta treba braniti, a narod je dovoljno moralisan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)